Harley Davidson Dyna Switcback 2012

Harley je u nizu modela za 2012 godinu, predstavio i Dyna Switchback, motocikl koji se za minut može transformisati iz turera u custom kruzera – po rečima proizvođača. Naime, opremljen je tvrdim, bočnim koferima u boji motora i velikim vizirom, koji se lako montiraju i demontiraju – bez upotrebe alata. Zbog te karakteristike ova Dyna je i dobila naziv Switchback.

Pokreće je Twin Cam 103, V-agregat zapremine 1688cc sa obrtnim momentom od 135Nm na 3500 obrtaja. Motor je opremljen ESPFI sistemom direktnog ubrizgavanja goriva i šestostepenim Cruise Drive menjačem. Za zvuk je zadužen 2u1 izduvni sistem sa pravim auspuhom. Prednje viljuške su prečnika 41.3mm dok na zadnjoj osovini nosi monoamortizer punjen azotom sa dvostrukim oprugama.

Ovo je najlakši Harlijev turing model u toj zapreminskoj klasi sa 326 kilograma, spreman za vožnju. Čak je za 42kg lakši od modela Road King. Najjeftinija verzija ovog modela košta oko $16.000, dok se za bilo kakve dodatke, čak i pojedine variante boje mora doplatiti, što se i očekuje kod Harlija.

    

Zaključeno je komentarisanje.