Full HD motokros naočare

Često se vozite po prirodi i želite da snimite svoju vožnju kako bi se hvalili na internetu ali se plašite da izdržljive kamere koje monirate na kacigu neće biti toliko izdržljive ako padnete sa motora? Onda su ove motokros naočare, opremljene HD kamerom, prava stvar za vas! Sama kamera je integrisana u naočare  u visini čela i ne umanjuje vidno polje. Naočare su univerzalne i odgovaraju svim motokros kacigama.

Pored toga što je kamera maksimalno zaštićena, maltene unutar kacige, ima i zavidne performanse i mogućnosti. Snima u Full HD rezoluciji 1080p pri brzini od 30 frejmova u sekundi. Ukoliko želite da snimite brze akcije u slow motion tehnici, možete smanjiti rezoluciju na 720p i snimati brzinom od 60fps. Možete i fotografisati tokom vožnje kamerom rezolucije 12 megapiksela.

Jedno od možda najinteresantnijih opcije je mogućnost slanja video strima preko WiFi veze na “pametne” telefone na kojima je instalirana aplikacija. Pored gledanja žive slike, možete daljinski i kontrolisati kameru. Tačnije možete menjati ugao snimanja od 30 do 136 (wide angle) stepeni. Video se snima na Micro SD karticu a sa punom baterijom možete snimiti oko 2 sata video materijala.

Cena ovih naočara je $399. Ukoliko vam je to mnogo, imate i jeftiniju varijantu sa kamerom maksimalne rezolucije 720p.dostupne su u više boja sa različitim staklima. Na sajtu proizvođača možete naći  ovakve nočare i za ostale sportove: skijanje, ronjenje a najvaljuju modele za surfere i auto-sport…

    

Zaključeno je komentarisanje.