Top 5 ponuda u našim oglasima za prošlu nedelju

Pošto nije sezona za vožnju, na žalost nije sezona ni za prodaju motocikla. Nekako izgleda kao da svi čekaju lepše vreme da bi tad pokušali prodati svog ljubimca i mozda pokušali dobiti neku bolju, realniju cenu. Činjenica je da trenutno teško može, bilo gde u Europi, da se za manje novca nadje DOBAR motocikl nego kod nas, pa svi nekako čekamo neku promenu na bolje te se okleva sa prodajom.

Zbog svega toga, ponuda je nešto slabija, pa je malo teže izdvojiti onih 5 oglasa koji se ističu boljim odnosom cene i kvaliteta (bar po priloženim fotografijama i po onome sto su postavljači napisali, verujući im da je to sve istina), od ostalih oglasa, ali pokušaćemo.

Dakle, u obzir su uzeti oglasi koji su se vrteli u oglasima forumaša u periodu od 23.01 do 30.01.ove godine i to oni oglasi sa jasno postavljenom cenom uz koju je čak, eventualno, moguća i mala korekcija.

1. Kawasaki ZX6R, 2005. godište , 4.000e

Za više detalja, pogledajte oglas.

2. Yamaha V star ( Dragster) 650, 2007. godište, 5.600e

Za više detalja, pogledajte oglas.

3. Kawasaki GPZ 500 S, 1998. godište, 1.600e

Za više detalja, pogledajte oglas.

4. Suzuki RF 600 R, 1994. godište, 1.350e

Za više detalja, pogledajte oglas.

5. Suzuki XF 650 Freewind, 1997. godište, 1.900e

Za više detalja, pogledajte oglas.

Ako želite da vaš motor uđe u top 5 ponuda za narednu nedelju, potrebno je da pripremite dobar oglas. To znači da treba motor dobro da uslikate, napišete što više i vernije o samom motociklu koji prodajete i naravno da postavite realnu cenu. Za sad vaš oglas možete okačiti na forum, a kada tokom Februara proradi novi oglasnik na sajtu, moćićete i tamo da oglasite svoj motor. Mi ćemo se truditi da za svaku nedelju pregledamo sve aktuelne oglase i na forumu i na oglasniku, te na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva ćemo izdvojiti najboljih 5 ponuda za vas.

Nastavljamo sledećeg Ponedeljka! 🙂

    

6 Komentara za “Top 5 ponuda u našim oglasima za prošlu nedelju”

 1. Biker Q says:

  Di je ovde moj moped? Pohvala za ideju i poduhvat, svidja mi se…

 2. Ledu77 says:

  Super ideja !!

 3. Isidor says:

  Stvarno dobar izbor ponuda…sviđa mi se ideja…

 4. mlaki says:

  tu je moj rf toliko sam mu spustio cenu i zanimljivo jos ga nisam prodao i ne samo to jos niko nije ni bio da ga vidi mada su obecavali-e kada pukne malo vreme nece mu ta cena biti

 5. mikitaxi says:

  ja mislim da je ovo super akcija !!!!!!!!!! i jos mislim da bi trebalo pratiti i druge trendove (nazalost naprednijih zemalja )ko misli isto nek me kontaktira!!! a u vezi cena : cene su ko u sf filmovima MOTORI STARI PO 20 GODINA PO NEKOLIKO tisuca eura !!!!!!!!!!!! pa too je loodost

 6. […] vas da pogledate i prošlonedeljni izbor top ponuda jer se može desiti da su ti oglasi i dalje […]

Zaključeno je komentarisanje.